Benvinguts al blog de Elena !!
La finalitat d 'aquest espai, creat el 3 de novembre del 2008, és compartir i donar a conèixer imatges i escrits.
Així que aquí trobareu un xic de tot.
Dessitjo que la visita virtual us agradi.

diumenge, d’abril 25, 2010

GOS FERIT A L' HOSPITAL


Un inusual pacient va aparèixer davant la vista dels metges de l'Hospital Regional de Sant Joan a Nou Mèxic. Quan es va obrir la porta automàtica de la sala d'emergència va entrar un gos que tenia una ferida punxant en una pota i alguns rapes al musell.
Increïblement el gos va ser reconegut pels seus veritables amos quan va aparèixer en els mitjans. Scottie va ser traslladat de l'hospital a un refugi per a animals perduts on el van allotjar i li van curar les ferides (cap de vida o mort). Randy Jukes explicar que el seu gos va estar perdut diversos dies.
El propietari, que havia posat avisos per el carrer per trobar el seu gos, no havia rebut cap notícia. No obstant això un matí es va asseure a esmorzar, va obrir el diari i el va veure en primera plana.


Bé el que he publicat avui, no deixa de ser una anècdota curiosa i al mateix temps real ... tan real com que jo estic com el gosset de la imatge, amb crosses i el dit del peu trencat ... això per mi ja no és una anectoda curiosa, sinó més aviat molta mala sort o "mala pata" com se sol dir.