Benvinguts al blog de Elena !!
La finalitat d 'aquest espai, creat el 3 de novembre del 2008, és compartir i donar a conèixer imatges i escrits.
Així que aquí trobareu un xic de tot.
Dessitjo que la visita virtual us agradi.

dijous, de juliol 07, 2011

VOLANT


L'any 2050, l'experiència de viatjar en avió no serà la mateixa. La companyia Airbus va anunciar que per l'any 2050, la gent podrà tenir un lucinant viatge en el seu avió de sostre transparent que, a més, haurà zones temàtiques que vindran a representar les zones que en l'actualitat estan separades econòmicament.
Durant el viatge, els afortunats passatgers d'aquest avió podran tenir una conferència interactiva, veure jocs virtuals de golf o visitar la zona de "rehabilitació", on es podrà prendre sessions d'acupuntura i aromateràpia.
"Segons els nostres estudis, els passatgers del 2050 esperen que els viatges aeris es converteixin en una agradable experiència al mateix temps que respecten el medi ambient. El Concept Cabin d'Airbus s'ha dissenyat tenint present aquests aspectes, i mostra que els viatges poden ser una aventura en lloc d'un únic objectiu d'arribar a un destí ", va afirmar Charles Champion, vicepresident executiu d'Enginyeria de Airbus.
També comptarà amb tecnologies ecològiques, entre les quals hi ha la que redueix la crema de combustibles, la contaminació acústica i les emissions de residus tòxics.