Benvinguts al blog de Elena !!
La finalitat d 'aquest espai, creat el 3 de novembre del 2008, és compartir i donar a conèixer imatges i escrits.
Així que aquí trobareu un xic de tot.
Dessitjo que la visita virtual us agradi.

dijous, de maig 06, 2010

ANEM DE CREUER


El Queen Mary 2 és el transatlàntic més gran, luxós i car construït en la història marítima destinat a creuers de vacances. Es va fer a la mar el 12 de gener de 2004. Des de llavors és el transatlàntic i creuer més gran del món, fins a l'any 2006, quan l'empresa naviliera Royal Caribean International va treure a la mar el Freedom of the Seas que tot i ser 6 metres més curt que el Queen Mary 2, té 15 metres més de màniga. Des de setembre de 2009, quan el MS Oasis (també de l'empresa Royal Caribbean International) terme de ser construït, el Queen Mary 2 va passar a ser el tercer creuer més gran del món. Encara que segueix sent el transatlàntic més gran del món. Els dos anteriors no són transatlàntics.
La rivalitat entre les navilieres actualment no és comptar amb el vaixell més ràpid, ja que aquests no són usats més com un mitjà de transport, sinó comptar amb el més gran i luxós. El Queen Mary 2 va donar aquest títol a Cunard el 2004, és un dels vaixells de passatgers més grans del món i el primer transatlàntic que es construeix des de 1962.
Digne successor de mites de la història marítima com el Titanic, Queen Mary, Queen Elizabeth i Queen Elizabeth 2 El Queen Mary 2 és 44,8 metres més llarg que la Torre Eiffel i tres vegades i mig més que la torre de Westminter (Big Ben ). A més és 35,7 metres més curt que l'Empire State Building de Nova York. El tifó del QM2 el to registrat s'escolta a 18,52 km (10 milles nàutiques) La planta elèctrica del vaixell pot proveir una ciutat de 250.000 habitants. El vaixell té 2.500 km de cable elèctric, 3.000 telèfons i 25.000 m² de moqueta.
Pertany a la companyia Cunard Line i va ser construït al drassana francès "Chantiers dell'Atlantique" a Saint-Nazaire el 2003 esmentant també que Alstom va tenir una participació important en la realització d'aquest vaixell, amb un cost superior a 800milions de dòlars nord-americans (550 milions de lliures esterlines).
Serveis;
* 5 piscines diferents, camp de golf, jardí interior, club nocturn, saló de ball, teatre, diversos restaurants, spa, bar-discoteca, biblioteca i casino.
* Col lecció d'art valorada en 5 milions de dòlars.
* Museu sobre la història marítima.
* 1.310 cabines (920 amb vista al mar, 293 a l'interior i 97 suites), des de 18 m² fins a 209 m², en dues altures.
* Spa Canyon Ranch - Ocupa 2 cobertes amb una superfície de 1.957 m²
* El 75% dels cabines disposen d'ampli balcó privat.
* Programa Cunard Connexions.
* Observatori Illuminations.
* Planetari que al seu torn és sala de cinema i sala de conferències.
* Un auditori amb capacitat per a 1.094 persones.
* Servei personal de Mayordomo per Acomodació Queens Grill.
* Servei de Consergeria per Acomodacions.
* Queens Grill i Princess Grill.
* Servei de Mainaderes.
* 37 ascensors.
* 14 bars.
* 1 restaurant principal.
* Salons de ball;
* Gimnàs de 2.325 m²
* Biblioteca de 8.000 volums en diferents llengües.
* Canxes de Golf, Tennis, Padel, Bàsquet, etc.
* Celler de vins i cava.



Bé i després d'haver llegit tot això, no em direu que no us entren ganes d'anar de creuer ... Jo ja estic fent maletes.