Benvinguts al blog de Elena !!
La finalitat d 'aquest espai, creat el 3 de novembre del 2008, és compartir i donar a conèixer imatges i escrits.
Així que aquí trobareu un xic de tot.
Dessitjo que la visita virtual us agradi.

dissabte, de desembre 05, 2009

UN, DOS, TRES...? NOO. 4 DIES DE FESTA !! BIENN!!!


Cap de setmana llarg, fins dimarts de festa, i aprofitar per canviar d'aires i estar dies, gaudint de altres paisatges, de una altre comarca i segurament amb més fred que per aquí. Però es igual la fred, ens abriguem més i ja està. De fet aquests dies festius que venen, molta gent ja comença a fer les primeres compres nadalenques, les ciutats que encara no ho han fet encenen els llums nadalencs als carrers. Es com el tret de sortida cap a les festes que en poques setmanes tindrem aquí.També es el començament de la temporada d'esqui. Tots els que els hi agrada la neu, estan esperant ja les primeres nevades fortes per gaudir-ne.
Sigui com sigui, tant per els que aprofitaran anar de compres, com els que s'agafaran aquest pont per descansar, com per els que viatjaran, tots ens l'esperem amb moltes ganes. I és que hi ha coses que encara que sigui en temps de crisis no camvien.
Bé també hi ha gent, que treballen, i que no podran gaudir del descans d'aquests dies, però segurament ho faran en un altre ocasió... tot arriba en aquesta vida