Benvinguts al blog de Elena !!
La finalitat d 'aquest espai, creat el 3 de novembre del 2008, és compartir i donar a conèixer imatges i escrits.
Així que aquí trobareu un xic de tot.
Dessitjo que la visita virtual us agradi.

dimecres, de novembre 18, 2009

QUAN NADAL ARRIBA AL NOVEMBRE


Tot i que encara falten cinc setmanes per arribar a les festes nadalenques, la majoria de les grans superficies comercials del sector d'alimentació ja han muntat una parada amb, torrons, neules i polvorons. I juntament amb quasi totes les franquicies i la majoria de botigues ja estan en plena promoció de la campanya de Nadal.
Aquest costum cada vegada es més generalitzat i crec que cada any comença més aviat.
Personalment, no m'agrada que s'adelanti tant, crec jo que el mes de novembre no és el mes de Nadal.
I es que s'ha perdut el esperit nadalenc, i s'ha passat al consumisme pur i dur.
De fet, des de començament de mes, a les bústies ja han aparegut nombrosos fullets comercials i promocionant objectes per la decoració de les llars per aquestes festes, i ofertes de juguets amb preus més baixos que s'acaben a principi de desembre,amb el clar objectiu d'incentivar el consum.
Molts escrits diuen que aixó es fa per estar en temps de crisis, i per potenciar les ventes, que han caigut, però altres anys no hi havia la crisis, i feien igual.
Torno a dir que a mi aquest fenomen no m'agrada, i crec que les compres específiques de festes s'ahurian de fer uns 10 o 12 dies abans.
Si la campanya és més curta, com es feia mots anys enrera, crec que la gent la viuria amb més il.lusió i amb més intensitat.
Però sigui com sigui lo que es cert, es que ja en moltes botigues ja hi ha les lletres que ens desitjent, BON NADAL.
Com aixó continui així, d'aqui pocs anys, irem amb bikini per la platja el mes d'agost, i les botigues ja no vendràn tovalloles i barrets, si no arbres de nadals i caganers per fer el pessebre.