Benvinguts al blog de Elena !!
La finalitat d 'aquest espai, creat el 3 de novembre del 2008, és compartir i donar a conèixer imatges i escrits.
Així que aquí trobareu un xic de tot.
Dessitjo que la visita virtual us agradi.

diumenge, de setembre 13, 2009

I DEMÀ.... AL COLE


I demà comença el nou curs escolar. Tornem a la normalitat en els horaris i hàbits. S’haurà acabat el anar a dormir tard i aixecar-se prop del migdia per milers de nois i noies en període escolar. Tot lo bo s’acaba, però no es poden queixar, des pres de quasi 3 mesos de vacances.
I com cada any, demà es el dia de tornar a veure els companys/nyes , dels quals es varem acomiadar a finals de juny, i que potser no s’ha vist més, però segur que han coincidit algun dia per el messenger.
Sempre la tornada a l’escola, institut o universitat, suposa un dia ple de emocions, a part de, com e mencionat a dalt, de tornar a trobar els companys, trobar companys nous, conèixer professors diferents, i per mols estudiants canviar de centre escolar, perquè comencen una nova etapa en els seus estudis. Això es el que l’hi passarà en el vailet que tinc a casa, conèixer el que serà el seu institut duran dos anys, m’entres cursi batxillerat.
El silenci que s’ha respirat a les aules durant els mesos d’estiu, d’aquí unes hores serà canviat per el bullici de milers d’estudiants.
.... I tot torna a la normalitat.